Sunday, August 23, 2009

Mircea Basescu confundat cu Maestrul Nicolae Cristescu





                                                 Foto:Antena 3
Suparat ca i s-a desumflat sprijinul popular , Traian Basescu incearca cu disperare sa castige suportul Lojelor Masonice . Astfel s-ar putea explica participarea lui Mircea Basescu in combinatie.

In fotografia de mai sus, aparuta in presa in urma scandalului provocat de prezenta lui Mircea Basescu alaturi de Aurel Cazacu si Romeo Oitza in firma Aircraft Defense and Security Exhibition SRL, personajul in costum alb cu ochelari de soare nu este fratele presedintelui ci Venerabilul Maestru Nicolae Cristescu (proprietarul hanului de la intrarea in comuna Tartasesti) membru in Marea Lojă Naţională din România, condusă de Marele Maestru Eugen Ovidiu Chirovici, unde activeaza si Aurel Cazacu dar si cateva personalitati marcante ale PD-L in frunte cu Sorin Frunzaverde si Razvan Murgeanu. Un ochi experimentat care foloseste un soft performant poate observa fara probleme chiar si  inelul cu inscriptiile Lojei, de pe mana D-lui  Cristescu.

         Pe surse vin informatii  despre unul din personajele principale ale telenovelei "Pusca si cureaua lata" ,Romeo Oitza
S-a vorbit zilele acestea foarte mult despre un anume Oiţă Romeo. Este şi el un acţionar important al Defense, Security and Intelligence CO - Desintco SRL, firmă la care a fost acţionar şi Mircea Băsescu până mai ieri. Pe lângă această calitate, el mai este şi reprezentantul în România al companiei americane Navigator Development LLC, dar şi preşedintele patronatului companiilor de securitate din România.
Numai că Oiţă acesta nu a apărut din neant - desigur, a lucrat la Departamenul Securităţii Statului. A trecut pasager pe la SRI şi apoi s-a aciuat ca şi alţi securişti la SPP. Pe timpul lui Radu Vasile era un vajinic spp-ist. A rămas până la sfârşit alături de fostul premier ţărănist şi apoi s-a retras din serviciu. O vreme a fost rupt în fund şi nu ştia încotro s-o apuce. Cineva i-a întins o mână salvatoare şi i-a dat recomandări atât de bune, încât pe baza unui concurs de dosare a fost admis la Colegiul Superior de Siguranţă Naţională. Aici a cunoscut pe cine trebuia şi în curând omuleţul a ajuns să lucreze pentru Ambasada SUA la Bucureşti - este de notorietate preietenia sa cu şeful Departementului Economic al ambasadei.
Timp de câţiva ani, domnul Oiţă nu a făcut altceva decât să plimbe prin România pe la diverse obiective economice şi militare oameni de afaceri şi oficiali nord-americani. Între timp, pentru o acoperire mai bună şi o colaborare cu foştii colegi, a fost angajat la Camera Deputaţilor pe post de expert parlamentar la Comisia Economică condusă de social-democratul Mihai Tudose. În tot acest timp nu a întrerupt colaborarea cu Ambasada SUA la Bucureşti, deşi într-o intervenţie telefonică la Antena 3 a recunoscut că a lucrat acolo, dar a susţinut că în acest moment nu o mai face.
Nu m-as mira ca sotia D-lui Romeo Oitza sa produca la fabrica domniei sale de confectii, echipament pentru armata....
         Intrebari de bun simt via Andrei Badin
Pe siteul manifestării (click aici pentru a vedea), invitațiile sunt făcute de cunoscuții Oiță și Geamănu, dar și de Aurel Cazacu, care avea fiica acționar în firmă, dar cap de listă, adică gazda principală era secretarul de stat din MApN, Aurel Lascu, șeful Departamentului Armament, un asociat de afaceri al ministrului apărării, Mihai Stânișoară. Adică, afacerea avea un gir la nivel foarte înalt. Ori, un asemenea gir nu se acorda fără să a se știi cine sunt acționarii firmei. În acest caz, verificarea este făcută de serviciul de informații militare, dar și de celelalte servicii de informații.
Evident, președintele Traian Băsescu minte. Știa foarte bine în ce firmă este acționat fratele său. Altfel o firmă inființată în iunie  și al cărui nume s-a schimbat de trei ori nu primea girul Guvernului și al Ministerelor Apărării și Economiei pentru un mare târg de tehnică militară. Știa și fiindcă serviciile secrete îl informează pe șeful statului de problemele delicate în care se pot afla membrii familiei sale.
ÎNTREBARI: Cu câți bani a susținut guvernul României târgul de tehnică navală și aeriană al firmei dlui Mircea Băsescu? Ce contracte s-au semnat pentru industria națională de apărare?

4 comments:

  1. Si totusi ramane intrebarea.
    De ce nu a participat BASESCU la ZIUA MARINEI?
    Eu cred ca stia mult mai multe decat spune.
    S-o fi rugat la TISMANA cerand ajutor de sus in proiectul TURISM ECUMENIC.

    ReplyDelete
  2. @Filip, iti dai seama ce ar fi insemnat prezenta lui acolo alaturi de toti cei nominalizati in scandal

    ReplyDelete
  3. Da el nu stia nimic de cei nominalizati,nu avea nici o treaba cu firma dubioasa.A aflat de la ziaristi.Si miciuna e o vorba,nu?

    ReplyDelete
  4. Numai de la ziaristi afla ce nu-i convine, restul e "clasificat"

    ReplyDelete

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP