Saturday, August 15, 2009

Animalul politico ideologic, Emil Boc




Chiar daca poate parea usor bizar, porecla cea mai raspandita a lui Emil Boc in Palatul Victoria, printre salariatii din aparatul aparatului sau, este "Fiara". Presiunea din ultimul timp - pe de-o parte treburile tarii cuantificate in calcule care nu ies, si trebuie ajustate, proiecte de lege pe care le asteapta si nu vin si nervii produsi de campania electorala l-au determinat pe premier sa-si iasa din fire, in ultima saptamana, de cateva ori.

Crize de nervi, Boc a mai avut, pentru ca are pretentii foarte mari, si nu tine cont de faptul ca nu toata lumea este dispusa sa-si petreaca noaptea la serviciu.
In ultima saptamana, s-a dezlantuit de cateva ori, o data in biroul sau, si de doua ori in apropierea acestuia. Cand a si fost auzit cum suduie." Si credeti-ne, figura sa de bonom se transforma subit, cand e nervos." Se pare ca supararile sale se acumuleaza foarte des, si intens, iar uneori, Boc se descarca pe ministrii colegi de partid. Care, insa, pricep care-i faza, si isi tin vorbele.

No comments:

Post a Comment

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP