Thursday, July 9, 2009

Programul "Prima Casa"- inceputul sfarsitului


Nimeni numai pune la indoiala faptul ca finantele statului roman sunt pe terminate. Programul "Prima casa " prezentat ca pe un succes "de casa" al guvernului Boc a fost devoalat ieri de cativa reporteri "undercover" care au incercat sa-si depuna dosarele pentru noua oferta electorala pedelista si care au parasit banca dupa banca fara sa primeasca vreun raspuns.Majoritatea functionarilor bancari intervievati au declarat ca nu au primit niciun fel de instructiuni de la guvern in ceea ce priveste programul "prima casa". O managera de banca a avut curajul sa spuna direct , fara menajamente, ca toata mediatizarea evenimentului nu este decat o alta minciuna a guvernantilor si o noua teapa pentru cei interesati.
Atmosfera devine din ce in ce mai dramatica, guvernul Romaniei se imprumuta zeci de milioane de euro/zilnic de la bancile private doar pentru cheltuieli curente. De cateva zile ei au inceput sa dea cu tifla guvernului Boc si sa conntinue creditarea acestei entitati quasi falimentare, Guvernul Romaniei. Cand institutiile bancare vor inchide definitiv robinetul, statul va deveni insolvabil va intra in incapacitate de plata , echivalentul crash-ului fincnciar .In acel moment, salariile bugetarilor si pensiile vor ingheta la cota zero.Nu suntem departe de acest moment al tristului adevar , septembrie o va demonstra.



CONCLUZIE: Astfel, doamna ministru Monica Iacob Ridzi a aprobat alocarea unor sume de la buget fara responsabilitate si fara sa se intereseze cu privire la fundamentarea acestor sume in raport de cheltuielile reale necesare manifestand astfel un abuz in exercitarea atributiilor cu care era investita si o implicare directa si calificata in delapidarea fondurilor bugetare.Pentru considerentele de mai sus, recomandăm începerea urmăririi penale împotriva ministrului tineretului şi sportului Monica Iacob Ridzi pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare, prevăzută de art. 215¹ Cod penal şi abuz în serviciu contra intereselor publice, prevăzută de art. 248 Cod penal.



No comments:

Post a Comment

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP