Saturday, May 2, 2009

Ladies and gents:The Teleprompter of the United States !


Obama, un produs exclusiv media, a avut in prima suta de zile de mandat , cele mai multe conferinte de presa "live" in istoria Casei Albe. A reusit sa-i surclaseze pe Bill Clinton si G.W. Bush , iesind pe sticla de mai multe ori decat cei doi in 16 ani de prezidentie.Surpriza a venit insa din procentele de rating care au luat-o la vale cu 29% comparativ cu sfaristul lui ianuarie.Cifrele vorbesc , ultimile trei aparitii televizate inregistrand un trend descrescator in rating dupa cum urmeaza:
Febr: 09: 49.5 million
Martie 24: 40.4 million
Aprilie 29: 28.8 million
Ultima sa conferinta de presa live, s-a bucurat de un interes mult mai scazut , semn clar ca americanii loviti de criza si incompetenta noului cabinet au inceput sa realizeze ca nu tot ce zboara se si consuma la micul dejun. Sperantele celor care au votat "Schimbarea" incep sa se evapore, milioane de americani isi pierd slujbele mutandu-se sub cerul liber. Incepand din luna octombrie, administratia Obama va fi pusa in fata testului adevarului. Atunci vor trebui sa deconteze rezultatele economice dupa cele aproximativ 4 trilioane de dolari cheltuiti in scop "strategic" dupa bunul plac al lui Nancy Pelosi si Harry Reid , un fel de Elena Udrea si Adrian Videanu in versiune WDC.
Daca economia Statelor Unite va da semne revitalizare in aceasta toamna, Obama va putea fi comparat intr-adevar cu Mesia secolului 21.Daca nu, toata propaganda si datoriile lasate in grija a urmatoarelor 4 generatii de americani , vor fi in final percepute ca megatunul mileniului trei , indiferent de efectele gripei porcine si cresterea vanzarilor de Tamiflu.
Cei adormiti de ambalajul mediatic frumos colorat se vor trezi din somn cu stomacul gol , simtindu-se inselati pina-n maduva oaselor . Atunci ei isi vor trimite in faliment companiile de cablu tv si o mare felie din presa scrisa, sora cu New York Times. Propaganda si demagogia au picioarele mai scurte decat broasca testoasa, problemele incep sa apara dupa ce efectul trubopropulsor inceteaza si urmeaza aterizarea fortata , direct pe noada, in taramul realitatii cotidiene.
Democratii in frunte cu Barack Obama vor fi facuti raspunzatori de ingenucherea Americii iar "omul sperantei si al schimbarii" va experimenta drumul dificil al Golgotei cu un congres majoritar republican din 2010.
Cand toata media liberal /democrat/stangista, CBS si NBC se vor intoarce impotriva lui mai abitir ca Realitatea TV impotriva specimenului de la Cotroceni, miracolul din 4 noiembrie 2008 se va transforma in gaze lacrimogene.

No comments:

Post a Comment

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP